Сградна автоматизация за хотели и ресторанти

Единна система за автоматизиране на всички технически съоръжения в хотела. Лесната поддръжка и оперативност спестява време, намалява разходите, и повишава комфорта. Доверете се на решение, ориентирано към бъдещето, безкрайна мащабируемост и перспективни технологии. Вашите гости не само получават уникално изживяване на комфорт и уют, но Вие като домакин, спестявате много усилия и енергия, като автоматизирате и контролирате всичките си системи (отопление,
климатизация, осветление и др.).

Икономически – от начална конструкция до текущата експлоатация

Дори, когато се строи хотел, опростеното окабеляване и логичната структура помагат да се спестят време и пари при планиране, конфигуриране и инсталиране. Loxone поддържа всички общи интерфейси и бързо разрастващата се мрежа от сътрудничество гарантира, че изборът на техническо оборудване за сградата няма граници.

При последваща работа, влиза в действие синергията от използването на Loxone за интелигентно свързване в мрежа на всички нива. Работните процеси за служителите са улеснени и по-ефективни. Вместо безброй индивидуални технологични клетки със собствени изисквания за използване, Loxone предоставя улеснена визуализация. В духа на Loxone необходимите намеси на потребителите в автоматизацията, са сведени до минимум.

умен дом цени, смарт система, електроинсталация
умен дом, смарт къщи, умен дом цени, електроинсталация, строителство
умен дом, умен хотел, smart home, smart system, смарт система, умни къщи

Мнения от хотелската индустрия

умен дом, смарт хоум, smart home

„В допълнение към намаляването на потреблението на енергия, автоматизацията на дома и сградите на Loxone, ни помага да създадем напълно нови изживявания за гостите в хотелите на Deutsche Hospitality. Няма значение дали е модерна хотелска стая или многостаен луксозен апартамент…“

Daniel Florian, CIO, Deutsche Hospitality

„За да можем да предложим на нашите гости перфектната ваканционна среда, с Loxone взимаме всичко под внимание и можем да се намесим по всяко време, ако е необходимо – независимо къде се намираме. В сравнение с нашите гости, които могат да се намесват само в определени функции…“

Thomas Vrtl, MONS. Suites Wine Passion

Content © by Loxone

Контрол и
управление на стаята

Комуникацията със системата за управление на собствеността гарантира, че настаняването, почистването и напускането вървят ръка за ръка.
Всички функции на интелигентната стая, като достъп, амбиентно осветление, аудио, отопление и климатизация се нулират до стандарта, който сте дефинирали след напускане – на едно конкретно място или в глобална мрежа от локации.
Това означава, че всеки гост има възможност да черпи опит, като потребител – без никакви допълнителни усилия от страна на персонала.

Светлинен дизайн
в целия хотел или
само в ресторанта

Точната светлина и в правилният момент.
Независимо дали става въпрос за работна светлина, заглушена светлина или амбиентно осветление на закрито или на открито. Дори осветлението на басейна може да бъде поставено в желаното ниво чрез автоматизацията. Само с едно кликване, може да се активира режим на осветление за нормална работа, празненство или за други ранообразни поводи в ресторанта.
Автоматичното управление на светлината спрямо външната яркост, също е особено подходящо за ресторанти. Едно допълнително, съобразено с обстановката, аудио решение се подразбира от само себе си и е също толкова лесно за използване и автоматизиране.

Изживяването
на гостите –първото впечатление е важно

Нашата цел е Вашите гости да се чувстват напълно сигурни и да усещат комфорта. Светлина, температура, засенчване, достъп и мултимедия работят заедно и създават тяхното уникално изживяване.

Ако е необходима спешна настройка, това може да се направи интуитивно с помощта на таблет или чувствителните на допир бутони.

Целта е да предложим на гостите уникално изживяване и да спестим време и пари на Вас като собственик – но преди всичко да генерираме лоялни и завръщащи се клиенти.

Аудио зони
в целия хотел

В допълнение към дизайна на осветлението, добре обмисленото аудио оформление с различни аудио-зони, фундаментално влияе върху емоционалното изживяване на гостите.
С Loxone Audioserver можете да пренесете музика, съобщения и алармени функции във всеки ъгъл на хотела. За всяко помещение индивидуално или синхронно в обществени зони – също и с различна височина на тона за всяка зона.
Персоналът може лесно да избере музика, предварително зададена от Вас, или при желание, може да бъде включена и външна музика.

Фасилити мениджмънт
и сигурност

Управлението на сграда никога не е било по-лесно за фасилити мениджмънта. Един интерфейс показва всички подзони и системата изпраща известие при спешни случаи, като навлизане на вода или пожар. Това задейства алармена верига.

Защитата от буря и замръзване предпазва системата за слънцезащита, докато климатичните сензори измерват влажността, качеството на въздуха и температурата в сградата. Почти всичко в сградата може да бъде автоматизирано и наблюдавано. Грешките могат да бъдат идентифицирани и поправени, преди гостът дори да забележи.

Сградата защитава себе си и своите гости.

Намаляване на разходите за енергия и редуциране на CO2 отпечатъка

Мрежовата система не само осигурява повишаване на ефективността на работните процеси, но и по-специално на управлението на енергията.
Само резервираните от гости стаи се отопляват или климатизират до желаната температура. Интелигентното регулиране на електричеството например, позволява системите да бъдат изключвани и включвани отново, когато е необходима по-малко енергия.
Експлоатационните разходи могат да бъдат драстично намалени във времена на високо енергийни разноски, при разумното й ползване и не се губи. Страничен ефект е намаляването на CO2 – парниковия ефект.

Продукти Loxone, специално разработени
за хотелиерската индустрия

Докоснете Pure Flex

Индивидуалният контролен елемент за хотелски стаи. Програмиран само с функциите, от които се нуждаят Вашите гости и служители. Може да се използва с вградения сензор за температура и влажност като термостат, както и за контрол на температурата.

Когато се използват аудио-функциите, те лесно се управляват чрез гъвкавия контролен елемент.

Тези бутони се произвеждат за Вас според Вашите индивидуални желания и функции. Тук можете да видите само един пример.

Умен дом, смарт дом, смарт система, електроинсталация, iduacom, идуаком, смарт хоум, умни къщи, смарт къща, умен дом устройства, изграждане на умен дом, loxone bulgaria, loxone, системи за умен дом, автоматизация

Поискайте съвет за проекта сега

Интересувате се от професионално решение за автоматизация или искате съвет?
Ние сме на ваше разположение, напълно безплатно и без задължения.

answeroption
dgsvo(Задължителни)

Топ 3‎
‎предимства
на сградната автоматизация